darcekova poukazka spa turcianske tepliceDarčeková poukážka do SPA & AQUAPARKU Turčianske Teplice zaručene poteší každého bez rozdielu veku a pohlavia. Darčeková poukážka do SPA & AQUAPARKU je ten ideálny darček pre vašich blízkych.

Darčekové poukážky môžu obsahovať vstupy do SPA & AQUAPARKU, alebo procedúry z Vitálneho sveta (Rasul, Bylinkovú parnú saunu, Ayurvédu, alebo niektorú z masáží či kozmetických procedúr z našej ponuky v cenníku.) Vstupy alebo procedúry vám na darčekové poukážky nakombinujeme podľa vášho želania, potrieb a predstáv. Do poukážky sa priamo vpíše vami vybraná služba, ktorú môže obdarovaný čerpať.

Darčekovú poukážku si zakúpite priamo na pokladni v SPA & AQUAPARKU, telefonicky na číslach +421 43 4913 463, +421 905 439 938, alebo mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.. Stačí, ak nám pošlete vybraté vstupy, alebo procedúry, ktoré chcete darovať, spolu s vaším menom a adresou. Vystavíme vám faktúru a po jej úhrade vám poštou pošleme darčekovú poukážku.

Radi by sme vás upozornili, že pri nákupe vstupov do SPA & AQUAPARKU na darčekové poukážky sa nedajú uplatniť žiadne zľavy. Platnosť poukážky je 3 mesiace od jej vystavenia.

Darčeková poukážka do SPA & AQUAPARKU je ten ideálny darček pre vašich blízkych. Darujte im zdravie a relax v jedinečnej termálnej minerálnej liečivej vode, ktorá je základom nášho SPA & AQUAPARKU.