masaz september senecPOSTARÁME SA O VAŠE TELO A TVÁR

60 minútové ošetrenie.....49€

HANAKASUMI – Japonský rituál celého tela

Zverte sa do rúk profesionálom a nechajte sa rozmaznávať v štýle Japonskej kultúry. Najprv sa dokonale prečistí Vaša pokožka vďaka ryžovému púdru a kvetu čerešne. Odstráni z vášho tela negatívnu energiu a odumreté bunky. Na záver si vychutnáte relaxačnú masáž celého tela teplým karitovým maslom.

TVÁR:

Pre MUŽA: Pánske ošetrenie tváre SOTHYS HOMME, masáž rúk a relaxačno-reflexná masáž chodidiel

SOTHYS HOMME – ošetrenie tváre, ktoré plne rešpektuje potreby pánskej pokožky. Počas 60 minútového rozprávkového rozmaznávania absolvujete detoxikáciu pokožky čistiacim pílingom, hĺbkovú hydratáciu chladivou maskou, masáž tváre, šije a trapéz, pomocou ktorej odstránime napätie a stres. Vaša pokožka bude svieža a omladnutá. BONUS: masáž chodidiel a rúk.

Pre ŽENU: Sezónne ošetrenie tváre SOTHYS PARIS, masáž rúk a relaxačno-reflexná masáž chodidiel

SEZÓNNE OŠETRENIE – ošetrenie tváre pre ženy. Tak ako príroda, aj Vaša pokožka rešpektuje biorytmus ročných období. Pripravte svoju pleť na horúce letné dni vďaka tomuto sviežemu kokteilu plného ovocia a vitamínov. Počas 60 minút absolvujete enzymatický píling, liftingovú masáž tváre, aplikáciu komplexu vitamínov v podobe výživného séra a ošetrenie osviežujúcou alginátovou maskou. Vaša pleť bude ako znovuzrodená, plná energie, s dlhodobým efektom omladenia. BONUS: masáž chodidiel a rúk.

Termín na ošetrenie a masáž Vám doporučujeme rezervovať si vopred na tel.č.: 02/45 64 80 22