tatralandia m narodeninova party9. – 10.7.2016

Tatralandia oslavuje 13. narodeniny, príď ich s nami osláviť aj ty a ochutnaj z narodeninovej torty.

Rozhýb svoje telo v rytme latina spolu s exotickými tanečnicami, zabav sa pri vyfukovaní megabublín.

Presion Cubana

Temperamentná kubánska a latinsko-americká hudba, to je štýl, ktorý jedinečným spôsobom predvedie kubánska kapela Presion Cubana. Po roku opäť vracia do Tatralandie a je zárukou skvelej zábavy.

 

4ad1b67084Impressa Dance Group

Talentované tanečnice s dlhoročnou profesionálnou kariérou pôsobia na Slovensku ale aj v zahraničí od roku 2013. Rozhýbu celú Tatralandiu v štýle moderných latinsko – amerických tancov ako Samba, Salsa, Reggaeton, Dancehall a priniesú tanečný temperament, emócie a energiu a zároveň vytvoriť nezabudnuteľné zážitky a skvelú náladu.

Mega Bubliny

bublifuk - kto by ho nemal rád? Nenáročná hračka, ktorú obľubujú deti po celom svete, a priznajme si - nie len deti. Počas narodenín budeme v Tatralandii fúkať megabubliny - kto spraví tú najväčšiu?

 

6fd59e0c5dPenová párty

Penová párty je už tradične jednou z najobľúbenejších letných akcií konajúcich sa na celom svete. Jedine v Tatralandii zažijete tú pravú atmosféru a party zábavu v obrovskom bazéne plnom peny. Nebude chýbať skvelý DJ a animácie.

 

 

 

f62134f590Narodeninová torta

Tatralandia oslavuje svoje 13. narodeniny vo veľkom štýle. Po bohatom programe si na svoje prídu aj mlsné jazýčky našich najmenších návštevníkov. Príďte za nami do amfiteatra a ochutnajte z veľkej narodeninovej torty.