vadas novinkyVonkajšie bazény v štúrovskom Vadaš Thermal Resorte oslavujú už 39. narodeniny.

 

Príjemná správa pre všetkých návštevníkov je, že ceny bazénového areálu sú nezmenené už po tretí rok. V hlavnej sezóne stojí vstupenka 7,50 € pre dospelú osobu. Do 4 rokov je vstup zadarmo! Nezmenila sa ani otváracia doba, kým od 30. apríla do 31. mája a v septembri sú brány areálu otvorené denne od 10:00 do 18:00 hod, od júna do konca augusta Vás očakávame od 9:00 do 20:00 hod.

Najviac pozornosti sa však dostáva tohtoročným novinkám a investíciám, z ktorých ponúkame opäť široký výber.

Najväčšou investíciou roka 2016 je vybudovanie multifunkčného športového ihriska. Ihrisko pozostáva z futbalového ihriska s umelým trávnikom, z dvoch tenisových kurtov, streetbalového ihriska a z jedného badmintonového kurtu s akrýlovým povrchom. Ihriská môžu hostia využívať bezplatne. Hostia pobytov našej Športovej ponuky majú možnosť si rezervovať futbalové ihrisko len pre seba.

Zmeny sa týkajú aj neďalekého autokempingu. Parkovanie bude možné len na vyznačenom parkovisku, asi 50-150 m od stanov. Táto zmena sa netýka vyznačených parciel, kempujúci na parcelách budú mať naďalej autá vedľa seba.

V tomto roku bol rozširovaný aj detský zážitkový bazén. Do bazéna pribudla nová šmýkačka v tvare vulkána, ktorá je prepojená s vodným hradom. Vodnú plochu, ktorú nová atrakcie odoberie sme nahradili rozšírením samotného bazéna.

Od tohto leta zostáva už len jeden bazén so starším povrchom, nakoľko počas jari bol obnovený aj perličkový bazén. Kým vlani sa nahradili staré trysky za nové, v tomto roku dostal bazén nové „šaty“ formou fóliového povrchu. Hostia určite ocenia aj nové zastrešenie nad bazénom, ktoré ponúka prístrešok v tých najväčších horúčavách.

Hostia Hotela Thermal*** môžu dovolenkovať už v našich obnovených izbách. V izbách boli vymenené koberce a dostali nový nábytok. Komfortnejšie a krajšie izby Vás očakávajú aj formou dovolenkových pobytových balíkov, ktoré pre väčšie pohodlie ponúkajú aj plnú penziu. O zábavu sa postará animačný tím, ktorí bude zabávať hostí po celú dovolenku.

Pre väčší komfort hostí boli aj štúdiá Smaragd vybavené s klimatizáciou. Od tohto leta budú už všetky apartmány a štúdiá poskytovať pôžitok klimatizácie, a to bez ďalších poplatkov.

Ďalšou atrakciou bude lanový park, ktorú buduje súkromná firma. Podľa našich informácií atrakcia bude otvorená od polovice júla a očakáva rôzne vekové skupiny

Na záver potešíme hostí, ktorí by sa radi vyhli veľkým radom pri vstupe. Podľa predbežných informácií od 1. júla bude spustená nová služba online –predaja vstupeniek. O tejto službe Vás budeme informovať neskôr

Milí hostia, prajeme Vám príjemnú zábavu a oddych, srdečne Vás čakáme až do 18. septembra!

Obyvatelia mesta Štúrovo budú mať naďalej polovičné ceny. Pre využitie zľavy je potrebné vybaviť Preukaz Štúrovčanov Informačnej kancelárii (na pešej zóne) od 2. mája. K vybaveniu preukazu budete potrebovať fotografiu (3 x 3,5 cm) a OP (pre detí rodný list a prítomnosť rodiča).

Vadaš Thermal Resort je v prevádzke počas otváracej doby aj cez sviatky.

Nudistická pláž je v prevádzke od 1. júna do 31. augusta, denne od 9 do 19:30 hod.

Toboganový park bude v prevádzke denne v mesiacoch jún – august. V máji a v septembri bude v prevádzke v závislosti od počasia (o ich prevádzke Vás budeme včas informovať). Vyhradzujeme si právo na zmenu prevádzkovej doby v prípade zlého počasia aj počas letných dní (jún – august). V prípade, že tobogany budú počas leta mimo prevádzky, budeme Vás informovať na stránke www.vadas.sk 2-3 dni pred konkrétnym dňom.

V máji bude ranné plávanie v krytej plavárni. Od júna ranné plávanie je vo vonkajšom plaveckom bazéne, na ktoré predávame lístky v Hoteli Thermal*** za 2 €.