kryocentrum aquacity popradVýhodné ceny vstupov do Kryocentra AquaCity Poprad. Kryoterapia je určená širokej skupine ľudí, ktorých trápia zdravotné problémy, alebo sa o svoje zdravie zaujímajú a snažia sa žiť aktívny a vitálny život.

Jedinečná alternatívna liečebná metóda s využitím extrémne nízkej teploty.  Procedúra zahŕňa maximálne trojminútový pobyt v komore s priemernou teplotou -120°C, za ktorým nasleduje intenzívne cvičenie – Kineziterapia. Pobyt v tejto komore pod lekárskym dohľadom stimuluje prirodzenú tvorbu enzýmov a hormónov podporujúcich uzdravenie a vo vašom tele dokáže „naštartovať“ samoliečbu a regeneráciu.

KRYOTERAPIA

  • celotelová – jednorázový vstup 10 EUR
    akcia AquaCity Klub – s klubovou kartou AquaCity Poprad získate zľavu od 10 – 30%
  • celotelová – výmenné poukazy (10 vstupov) 90 EUR
    akcia Výmenné poukazy – pri zakúpení 10 vstupov, výmenných poukazov získate zľavu až 10%

KRYOTERAPIA PRE ŠPORTOVCOV A ŠPORTOVÉ KLUBY

  • KRYOTERAPIA PRE ŠPORTOVCOV A ŠPORTOVÉ KLUBY – cena 5 EUR / vstup
  • Podmienka je zakúpenie min. 10 vstupov výmenných poukazov a ich jednorázove využitie. Akcia platí len pre registrované športové kluby a športovcov

KRYOTERAPIA PRE SENIOROV, DETI, ŠTUDENTOV, ZŤP A ZŤP-S

  • KRYOTERAPIA PRE SENIOROV, DETI, ŠTUDENTOV, ZŤP A ZŤP-S – cena 5 EUR / jednorazový vstup
  • Ponuka je pre – seniorov nad 60 rokov (občiansky preukaz, iný doklad totožnosti) deti od 3 – 12 rokov ( preukázanie dokladom – karta poistenca, iný doklad), študent (študijný preukaz, doklad o štúdiu, karta ISIC alebo ITIC, vek max do 26 rokov), ZŤP, ZŤPS (preukaz ZŤP, ZŤPS a preukaz totožnosti)

PRIEBEH KRYOTERAPIE

  • Po príchode do kryocentra dostanú hostia suché bavlnené tričko, krátke nohavice, čelenku, rukavice, ponožky, dreváky a masku na nos a ústa. Časti kože musia byť kvôli spomenutej stimulácii receptorov odkryté. Predprípravou je vstup do adaptačnej komory, s teplotou –60°C s dĺžkou približne 30 sekúnd. Nasleduje vstup cez vnútorné prechodové dvere do hlavnej kryokomory, kde teplota dosahuje –120°C a kde sú klienti po celý čas v pohybe, bez kontaktu s pokožkou. Po dvoch, maximálne troch minútach sa vychádza von cez adaptačnú komoru, aby sa organizmus prispôsobil zmene teploty. Po opustení kryokomory sa klienti 20 minút venujú intenzívnemu cvičeniu.