surf waves tatralandia mNovinka leta - surfovanie na vlnách Tatralandie na známej pláži Waikiki, či na ostrove Maui je adrenalín určený pre profesionálov, ale aj úplných začiatočníkov i tých najmenších.

Láka ťa oceán, vlny, surfovanie a pocit slobody? Vďaka nášmu jedinečnému surfovaciemu komplexu už nemusíš cestovať až k oceánu. Surf Waves Tatralandia ponúka skvelý zážitok, ktorý musíš vyskúšať aj ty.

ČO JE SURF WAVES?

Interiérový surf simulátor využíva špeciálnu technológiu vystavanú formou umelej rieky, ktorá dokáže tvoriť vlny, ktoré sú podobné tým v oceáne. Rovnomerný prúd vody hnaný rýchlosťou od 30 do 70 km/hod. v spojení s určitým zakrivením povrchu vytvorí ideálne podmienky pre surfovaciu dosku, ktorá sa dokáže kĺzať po hladine. Zakrivenie spôsobujúce súčasne stúpajúcu rýchlosť umožňuje surferovi skúšať a opakovať oblúčiky a vychutnať si rôzne triky. V Hawaii komplexe sa nachádzajú štyri dráhy na ploche 68 m2. Plusom umelej vlny je to, že sa naučíte surfovať v bezpečnom prostredí, ktoré je ovládateľné a tým pádom je tento šport vhodný pre všetky vekové kategórie. Vlnu si môžu vyskúšať aj deti od 6 rokov (min. 25 kg).