rozpravkova tatralandia mOd 30. júna do 3. septembra bude aquapark Tatralandia domovom rozprávkových bytostí. Posolstvo o magickom dni plnom dobrodružstva a zábavy šíria bytosti z rozprávok všetkým návštevníkom už od skorého rána.

Počas celého dňa spoznajú tí najmenší rozprávkových kamarátov a spoločne so Snehulienkou a morskou vílou Ariel sa naučia hymnu Tatralandie. Roztancujú tak celý aquapark a môžu sa pridať  k Červenej čiapočke, energickej včielke Maji a stále unavenému Vilkovi. Do orientálnych tancov ich zasvätí Jasmína, spoznajú ako tancujú piráti a pri zábave nebude chýbať ani papagáj Rio.

Vstúpte do magického sveta rozprávok

Aby nikto v rozprávke nezablúdil, klaun pripomína, kde sa práve pohybujú rozprávkové bytosti a nezabudne upozorniť ani na to, čo majú naplánované. Do magického sveta rozprávok vkĺznu deti prostredníctvom predstavení, ktoré sa v lete konajú dvakrát denne. V  Tatralandii je veselo aj počas obeda či večere. Vtedy je čas na to, aby sa najmenší skamarátili s Ruženkou a Kocúrom.  Aj neskôr ožíva Tatralandia čarovnými rytmami a aquapark rozozvučí hymna Tatralandie. Do vĺn kúzelných tancov sa môžu ponoriť všetci návštevníci, ktorí milujú zábavu. Zažite aj vy pravú rozprávkovú krajinu Tatralandia na vlastnej koži.

Miesto, kde sa plnia detské sny

V rozprávkovej Tatralandii sa všetky detské sny premenia na skutočosť. Deti pred sebou uvidia kráľovský pár, okolo nich poskakuje veselý šašo, vedľa sa s deťmi veselo zabávajú víly a škriatkovia, o kúsok ďalej si Červená čiapočka chystá košík, pri bazéne sa pripravujú rytieri na hrdinský turnaj, na lúke sa prekárajú Maja s Vilkom,  v amfiteátri tancuje Jasmína, Snehulienka a Ariel. V budove s krytými bazénmi zas obsadili piráti loď a vyzývajú všetky deti na súťaže, či už priamo s nimi, alebo so známym papagájom Riom. A nechýbajú ani keltíkovia – Taja a Tara, maskoti Tatraladie.

rozpravkova tatralandia