saunovanie besenova mPod rúškom noci sa náš areál Bešeňová mení na magické miesto zaplnené pocitom relaxu a pohody. Svetová noc saunových rituálov sa uskutoční 26.8.2017.

Nasledujúca noc saunových rituálov bude niesť názov Svetová noc. Počas nočného saunovania budú opäť klientom k dispozícii okrem vitálneho sveta aj kryté bazény a priestory Átria.

Saunové ceremoniály budú prebiehať v saune Chopok, Fínskej saune a peelingy v novej Soľnej saune Svitanie. Doprajte svojmu telu, mysli i duši odpočinok, ktorý si zaslúžite. Skutočný relax zažijete aj s doprovodom aromatických a zvukových elementov.

Saunovanie sa stáva intenzívnejším a pestrejším vďaka saunamasterovi, ktorý vnáša do saunovania novú dimenziu prostredníctvom vírenia vzduchu, polievaním kameňov aromatickou esenciou, prípadne aj potieraním pokožky peelingom alebo ďalšími prípravkami. Vyskúšajte raz a uvidíte, že sa vám tento nový zážitok v saune bude páčiť.

Vychutnajte si relax počas saunových rituálov a peelingov, tešia sa na Vás naši sauna masteri, ktorí Vám pripravia jedinečnú show počas každého saunového rituálu.