silvester 2017 besenova mZažite nový Silvester v Bešeňovej. Vychutnajte si teplo termálnych bazénov s drinkom v ruke počas celej noci. O zábavu sa postará mnoho interpretov a najväčším prekvapením večera bude určite Dara Rolins. 

 

Bešeňovský Silvester sa uskutoční až na 4 miestach – v novej, vždy zelenej časti Átrium bude hlavný program, Oldies hity v bazéne s vlnobitím, oddych pri vodnom bare Cosmopolitan v termálnom bazéne a saunovanie vo vynovenom Saunovom svete.

V novej časti Átrium bude prebiehať hlavný program na pódiu, doplnený o LED plochu priamo pri bazénoch. Na tomto pódiu vystúpi vzácny hosť večera Dara Rolins a celý večer bude spestrený o UV tanečno -svetelnú show, vystúpenie saxofónistu s DJ-om, tanečnice, tombolu, ohňostroj a to všetko v doprovode moderátorky Martiny Zachenskej z rádia Vlna.

Stan zábavy bude dejiskom jednej veľkej oldies party priamo v bazéne s vlnobitím. Okrem toho ponúka aj zábavu na 6 toboganoch, takže zábava je tu zaručená.

Exteriérový vodný bar Cosmopolitan priamo v termálnom bazéne ponúka nielen nápoje a coctaily rôzneho druhu, ale môžete si tu vychutnať výhľady na nočnú oblohu z bazénu s doplnením o príjemné tóny hudby.

Oddych a novú energiu môžete načerpať v saunovom svete aj s novinkou exteriérovým Saunovým dómom, kde budú prebiehať veľkolepé saunové rituály obohatené o show, peelingy , muziko a aromaterapie. Toto všetko len za príplatok 9 € v čase od 18:00 do 23:00 (jednorázový vstup na max. 3 hodiny).

csm silvester besenova