aquapark senec oktobrova zlavaV aquaparku Senec od 1. do 31. októbra 2016 Vám pri kúpe permanentky nabijeme až o 30% bodov viac.

Pri kúpe permanentky v hodnote 100€ dostanete od nás BONUS 20% bodov, teda spolu 120 bodov.

Pri kúpe permanentky v hodnote 200€ dostanete od nás BONUS 30% bodov, teda spolu 260 bodov.

Bodové permanentky sú ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí chodia k nám pravidelne plávať, relaxovať do bazénov alebo saunovať sa do wellness. Permanentku môžete využiť aj počas letnej sezóny, kedy je v prevádzke aj vonkajší areál a všetky letné atrakcie.

Permanentke sa určite poteší aj niekto z Vašich blízkych alebo kolegov - môžete ju využiť ako darček.

Body z permanentky môžete využiť na zakúpenie vstupov do všetkých 3 našich prevádzok (AQUAPARK, SAI Wellness, SWIMARÉNA): 

  • 3-hodinové vstupy do SAI Wellness - pre dospelé osoby (dámske dni, wellness večery, ...)
  • 3-hodinové vstupy do AQUAPARKU (dospelí, deti,....)
  • 3-hodinové alebo celodenné SPA vstupy  (AQUA + SAI)
  • vstupy na Wellness večery (dospelí)
  • 75- minútové vstupy do SWIMARÉNY (dospelí, deti, ...)

1 € = 1 bod

Platnosť permanentky je 1 rok od dátumu zakúpenia, permanentku si môžete po vyčerpaní kreditu opätovne dobíjať.

Z permanentky (pri dostatočnom kredite) môžete pri jednej návšteve čerpať aj viac vstupov podľa Vašej potreby (napr. 2x dospelí alebo 2x dospelí + 3x dieťa, alebo 2x senior + 2x dieťa - ako potrebujete)

Permanentkou nie je možné platiť za prechody medzi jednotlivými zónami (AQUAPARK - SAI Wellness a naopak, ...), za služby (napr. masáže o ošetrenia v SAI Wellness), za konzumáciu a parkovné. Tieto služby sa Vám načítavajú na elektronický čipový náramok a tie môžete uhradiť v hotovosti alebo platobnou kartou v pokladni pri odchode.

Permanentky si môžete zakúpiť v pokladni AQUAPARKU Senec alebo SAI Wellness Senec.

Ak nemáte cestu okolo alebo nestíhate prísť do 31. októbra, môžete si akciovú permanentku objednať mailom. Pošlite nám svoje meno a adresu, obratom Vám pošleme zálohovú faktúru a po pripísaní úhrady na náš účet Vám poštou pošleme nabitú permanentku.