thumb thermalpark velky meder novy wellnessThermal Corvinus Veľký Meder je známy thermal park nachádzajúcich sa na juhu Slovenska, neďaleko Dunajskej Stredy. Pre návštevníkov dlhoročne poskytuje rôzne rekreačné služby spojené s využitím termálnej vody.

thermalpark velky meder novy wellness

Thermal Corvinus Veľký Meder je známy thermal park nachádzajúcich sa na juhu Slovenska, neďaleko Dunajskej Stredy. Pre návštevníkov dlhoročne poskytuje rôzne rekreačné služby spojené s využitím termálnej vody.

 

velky meder 002

K doterajším službám už čoskoro pribudnú nové atrakcie. Pôjde o nový saunový svet so štyrmi príjemnými saunami a rekreačnou miestnosťou so soľnými kvádrami. Predpokladaný termín otvorenia je jar tohto roka.

Stredisko je známe vodou uvoľňujúcou svalstvo a pôsobiacou priaznivo na pohybový systém človeka. Teplota vody sa počas chladnejších mesiacov pohybuje od 28 do 38 °C, čo rekreantov príjemne zohreje. Súčasťou bazénov sú vodné trysky a masážne sprchy.

Deti a rodičia si určite prídu na svoje v Rodinnom zábavnom bazéne s interaktívnym vodným ihriskom s vodnou vežou, vodopádmi, vodnými sprchami, 500 litrovým vedrom, vodnými clonami, delami a kĺzačkami. V areáli sa nachádza aj krytý plavecký bazén s dĺžkou 25 metrov. V THERMAL CORVINUS Veľký Meder nájdete stravovacie zariadenia, obchodíky aj vinárničku.

velky meder 003

Vo vstupnej hale funguje interiérové detské ihrisko, kde sa deti môžu vyšantiť pričom rodičia môžu oddychovať pri káve vo vedľajšej reštaurácii.

Za troj hodinový vstup počas pracovných dní zaplatíte 6 Eur. Počas víkendov je vstup o 1 Euro drahší.

www.thermalcorvinus.sk