surfovanie tatralandia mŠampionát v indoorovom surfovaní
Unikátny šampionát v indoorovom surfovaní 01. 07. 2018 len v Tatralandii. Získaj titul najlepšieho indoor surfera na Slovensku.

1. ročník Tatralandia Surf Cup

Termín: 01. 07. 2018
Čas: od 15:00 do 16:00
Adresa: Tatralandia, Surf Waves Tatralandia,
Ráztocká 21, 031 05 Liptovský Mikuláš
Kategórie: Pokročilí a amatéri
Registrácia: cez www.gopass.sk

surfcup tatralandia 2018

Tatralandia už 1. júla 2018 zorganizuje podujatie, ktoré je na Slovensku skutočne jedinečné. Indoorová surfovacia vlna - Surf Waves Tatralandia bude hostiť Šampionát v indoorovom surfovaní. Noví šampióni oboch kategórií získajú neodolateľnú hlavnú cenu - víkendový surferský pobyt v Holiday Village Tatralandia. Okrem súťažiacich, ktorí predvedú na vlne tie najlepšie triky a pády, si môžu počas celého dňa zasurfovať aj bežní zákazníci za špeciálnu narodeninovú cenu 16 €/4 hod.* Nezaplatíte 88 €, ale len 16 €.

Môžete sa tešiť na oslavu 2. narodenín Surf Waves Tatralandia, ktoré si pripomenieme welcome drinkom a špeciálnou narodeninovou tortou. Počas celého dňa budú prebiehať exhibičné jazdy, škola surfovania, animačné aktivity aj Surf párty. Skrátka to bude deň ako na skutočnej hawajskej pláži.

Kategórie

• Amatér:

Nesurfuješ? Nevadí. Chceš sa pred kamarátmi pýšiť titulom majstra Slovenska? Prihlás sa do tejto kategórie a môžeš získať hlavnú cenu - víkendový surferský pobyt v Holiday Village Tatralandia.

• Pokročilý:

Robíš podobný šport ako river surfing, surfovanie na oceáne, wakeboarding, snowboarding, skateboarding a pod.? U nás sa budeš cítiť ako ryba vo vode. Už si sa prihlásil? Ak nie, tak sa poponáhľaj a zaraď sa do súťaže o hlavnú cenu - víkendový surferský pobyt v Holiday Village Tatralandia.

- Neváhajte, bude sa súťažiť o titul najlepšieho indoor surfera na Slovensku za účasti špeciálnej poroty.

Štartovné

  • 14€/4 hod.* surfovania, v predpredaji čoskoro

- V balíku štartovného je 4 hod. vstup do Hawai zóny, takže ako pretekár budeš mať dostatok času na zoznámenie sa s vlnou či technikou, pretože dostanete inštruktáž od našich profesionálnych inštruktorov. Štartovné tiež zahŕňa surfboard, vodu, malé občerstvenie. Priniesť si treba plavky alebo neoprén, ženy aj tričko na plavky, osušku a dobrú náladu :) Odporúčaný čas príchodu súťažiacich je najskôr o 13:00 hod.

* Neplatí počas súťaže Tatralandia Surf Cup

Registrácia

 
Ukážme všetkým, že aj Slováci vedia surfovať a stretnime sa už 01. 07. 2018 na najväčšom surferskom podujatí na Slovensku.