predaj vstupenky senec aquapark2

Slniečko svieti, voda láka a my máme pre vás jarný výpredaj! Hovorí sa, že zábavy a oddychu nikdy nie je dosť - a my k tomu pridávame, že ani bazénov! Nepremeškajte jedinečnú ponuku, ktorá sa neodmieta.

Máme pre vás na výber 4 rôzne varianty vstupov, stačí si len vybrať ten pravý pre vás. Či už sa prídete okúpať na 3,5 hodiny alebo u nás strávite celý deň, o zábavu a relax máte postarané. A nezabudnite, deti do 6 rokov sa v bazénoch šantia zdarma. Tešíme sa na každého z vás.

3,5 hodinové vstupenky

Môžete si vybrať 3,5 hodinové vstupy s platnosťou počas týždňa alebo aj vrátane víkendov. Počas víkendu sú pre vás pripravené animácie pre deti a dospelých pri ktorých si užijete zábavné hry, pri ktorých môžete vyhrať napríklad aj sladkú odmenu z našej reštaurácie.

  • AQUA 3,5 hod PONDELOK - PIATOK JARNÝ VÝPREDAJ - cena 8.90 € - Počas týždňa sa môžete u nás vyjašiť od pondelka do piatku. Platnosť vstupenky je do 15. júna 2023. Vstup do SAI Wellness je za poplatok 14,90€.
  • AQUA 3,5 hod PONDELOK - NEDEĽA JARNÝ VÝPREDAJ - cena 9.90 € - Vstupenka zahŕňa vstupy počas celého týždňa aj vrátane víkendu na 3,5 hodiny. Počas víkendu vás budú zabávať animátori aj s Hrošíkom Paulom od 12:00-18:00. Platnosť vstupenky je do 15. júna 2023. Vstup do SAI Wellness je za poplatok 14,90€.

CELODENNÉ VSTUPENKY

Ak preferujete neobmedzené kúpanie počas celého dňa, ste správne! Na výber máte taktiež vstupy cez pracovné dni alebo víkendy.

  • Celodenný vstup AQUA PONDELOK - PIATOK JARNÝ VÝPREDAJ - cena 10.90 € - Tento druh vstupenky platí od pondelka do piatku na celý deň. Platnosť vstupenky je do 15. júna 2023. Vstup do SAI Wellness je za poplatok 14,90€.
  • Celodenný vstup AQUA PONDELOK - NEDEĽA JARNÝ VÝPREDAJ - cena 11.90 € - Vstupenka zahŕňa vstupy počas celého týždňa aj vrátane víkendu. Počas víkendu vás budú zabávať animátori aj s Hrošíkom Paulom od 12:00-18:00. Platnosť vstupenky je do 15. júna 2023. Vstup do SAI Wellness je za poplatok 14,90€.

 

SÚ NA VSTUPENKE NEJAKÉ OBMEDZENIA?

Platnosť vstupeniek je 15.06.2023 . Vstup do plaveckého bazéna-Swimarény je v rámci vstupenky možný cez víkendy a prípadne sviatky, podľa aktuálnej obsadenosti plaveckých dráh. Vstupenky je možné uplatniť počas štátnych sviatkov a školských prázdnin.

ČO JE ZAHRNUTÉ V CENE VSTUPENKY?

Vstupenky sú v ponuke rôzne. Buď si vyberiete 3,5 hodinové vstupy alebo celodenné vstupy do bazénovej časti AQUAPARKU. Jedna vstupenka je platná pre jednu osobu. Využitie bazénovej haly a vonkajšieho prieplavového bazéna / Animačný program pre deti a dospelých podľa programu, cvičenia vo vode / Všetky vodné atrakcie v prevádzke, vrátane vnútorného toboganu / Použitie šatňovej skrinky a podľa dostupnosti aj ležadiel / Parkovanie/ Vstup do SAI Wellness je výhradne od 18 rokov.

A ČO DETI?

Stále platí: deti do 6 rokov majú vstup do AQUA zóny Z D A R M A !