zlate kupele dovolenkaRelaxačný dovolenkový pobyt už od 2 nocí, zvlášť výhodný pre rodiny v Zlatých kúpeľoch Turčianské Teplice s aquaparkom. Príďte si k nám oddýchnuť a načerpať energiu! Ubytovanie a polpenzia už od 38€ na osobu a noc v LD AQUA.

Liečebný pobyt FAMILY už od 2 nocí zahŕňa nasledovné služby:

Dospelá osoba:

  • ubytovanie v dvojlôžkovej izbe
  • polpenziu (raňajky + večere formou švédskych stolov)
  • vyšetrenie / konzultáciu

Grátis:

  • voľný vstup do bazéna Olympic a do Fitness počas prevádzkových hodín

Procedúry:

1 x Zeus klasická masáž (chrbta a šije)
2 x SPA & AQUAPARK (2-hod. vstup)

V prípade pobytu dlhšieho ako 2 prenocovania sa všetky služby (okrem masáže - 1 masáž na 2 noci ) alikvotne navyšujú podľa počtu nocí. Vrámci pobytu sa časuje 15 minútová klasická čiastočná masáž.

Dieťa do 15 rokov na lôžku - s doplatkom 20 € / noc a osobu

  • ubytovanie
  • polpenziu (raňajky + večere formou švédskych stolov)
  • vyšetrenie / konzultáciu
  • 1 x 2-hod. vstup do SPA & AQUAPARKU ( na každé prenocovanie)

Možnosť dokúpenia plnej penzie:

3 € za obed a osobu / dospelá osoba
2,25 € za obed a osobu / dieťa od 11do 15 rokov

Dieťa do 10 rokov (na prístelke/lôžku) má rozsah stravy podľa stravy rodiča, v prípade plnej penzie bez doplatku do plnej penzie. Dieťa od 11-15 rokov (na prístelke/lôžku) má prispôsobený rozsah stravy k strave rodiča, v prípade plnej penzie s doplatkom do plnej penzie 2,25 €.

V liečebnom dome je k dispozícii:

DETSKÝ KÚTIK - nájdete na prízemí Liečebného domu Veľká Fatra Superior, č. dverí 1005. Záväznú požiadavku na využitie služieb detského kútika je potrebné potvrdiť písomnou prihláškou na recepcii Liečebného domu Veľká Fatra v deň nástupu na pobyt alebo v priebehu pobytu. Služby detského kútika je možné využiť od pondelka do nedele /9.00 - 11.00 hod., 14.00 - 17.00 hod./, a to najskôr nasledujúci deň po odovzdaní záväznej prihlášky na recepcii v LD Veľká Fatra. Detský kútik je bezplatný a určený pre deti od 3 rokov a deti, ktoré si nevyžadujú osobitnú opatrovateľskú starostlivosť.
VYHRADENÉ PARKOVANIE ZDARMA

Extra bonus:

jedno dieťa na prístelke vo veku do 15 rokov GRÁTIS