kupele lucky novy hotel kubo mVitajte v prvom kúpeľnom hoteli na Liptove, ktorý je určený na aktívny oddych, regeneráciu a liečbu pre všetky vekové kategórie. Od 9.5.2018 si môžete využívať ubytovanie s krásnym výhľadom na Nízke Tatry. Už samotný názov KUBO evokuje región, v ktorom je tento hotel situovaný.

Hotel ponúka komfortné a moderné ubytovanie aj pre viacčlenné rodiny a možnosť využiť všetky výhody kúpeľného prostredia. Vyberte si pobyt z našej ponuky a vyberte si kategóriu, ktorá Vám najlepšie vyhovuje - štandardnú izbu, rodinnú izbu alebo apartmán.

Ak ste sa rozhodli stráviť dovolenku na Liptove, tak sme si pre Vás pripravili uvádzaciu akciu za vynikajúce ceny, rezervujte si pobyt teraz a budete mať zabezpečenú skvelú dovolenku za výhodné ceny.

kupele lucky novy hotel kubo

 

V Kúpeľnom hoteli KUBO sme pripravili uvádzaciu akciu aj pre seniorov aj počas letných prázdnin. Objednajte si pobyt už teraz.

Priamo v hoteli KUBO sa nachádza jedáleň s kapacitou 80 miest, v ktorej sa podáva polpenziu formou bufetových stolov, samozrejme kladieme dôraz na prípravu stravy z čerstvých potravín so zreteľom na široký výber a zdravú stravu podľa zamerania kúpeľov. 

Raňajky sa podávajú v čase od 7.00 hod. do 9.00 hod.
Večera sa podáva v čase od 18.00 hod. do 20.00 hod.

Na prízemí Hotela KUBO si môžu návštevníci vychutnať príjemné chvíle v Lobby bare, ktorý ponúka množstvo nápojov a príjemné posedenie.

Aby sa Vaši najmenší tiež cítili u nás príjemne pripravili sme si pre nich detský kútik, kde môžu tráviť čas kým Vy si posedíte na kávičke v Loby bare.