rajecke teplice royal classic v

Hľadáte možnosť ako prísť do kúpeľov Aphrodite Rajecké Teplice a pritom ušetriť? Využite naše tipy na zvýhodnené druhy pobytov:

Pobyt Relax Classic počas pracovného týždňa výhodnejší! - Celoročná akcia s 10% zľavou !

Ponúkame Vám možnosť zakúpiť si pobyt za výhodných podmienok:

  • Pri zakúpení pobytu Relax Classic s relaxačnými procedúrami a polpenziou počas pracovného týždňa (ne - pia) už od 2 NOCÍ Vám ponúkame jedinečnú príležitosť, ako ušetriť.
  • Pri zakúpení pobytu Relax Classic za vyššie uvedených podmienok, obdržíte na ubytovanie a balík služieb Relax Classic 10% zľavu. Zľavy sa nesčítavajú.
  • S touto istou zľavou si môžete zakúpiť i pobyt Relax Classic PLUS - teda pobyt s procedúrami a plnou penziou.

Radi Vám poradíme a spracujeme Vám cenovú ponuku podľa Vašich predstáv. Kontaktujte nás na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. alebo na +421/41 549 42 56 - 7.

Možnosť zakúpiť polpenziu za zvýhodnenú cenu:
GALAVEČERA v piatok a sobotu
Ak si objednáte galavečeru na piatok a sobotu vopred,  (t.j. pred nástupom na pobyt), zaplatíte cenu 20€ po zľave 20%, namiesto cenníkovej ceny 25€.

Kontaktujte nás na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. alebo na +421/41 549 42 56 - 7 a zabezpečte si vopred večeru za zvýhodnenú cenu.